Domácí potřeby | Kozák Svitavy s.r.o. (http://www.kozak-svitavy.cz/)
Úvodní stránka » Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znení pozdějších předpisů.

V tomto dokumentu jsou popsána všechna pravidla zacházení s Vašimi osobními údaji a dojde-li do budoucna k jakékoliv jejich změně, tak o nich budete včas informováni prostřednictvím našich internetových stránek, kde budou tyto informace zveřejněny.

Kozák Svitavy, s. r. o.  (odbyt@kozak-svitavy.cz ) e-shop respektuje soukromí zákazníků. K celkovému zkvalitnění a nabídnutí hodnotných služeb je však potřeba znát některá osobní data kupujících. Tato data jsou přísně chráněna proti zneužití.

Při nákupu v našem internetovém obchodě je nutné vyplnění údajů, kde musí fyzická osoba uvést jméno a příjmení, úplnou poštovní adresu, adresu elektronické pošty a platné telefonní číslo. Tyto údaje jsou používány ke komunikaci s Vámi - k Vaší identifikaci jako kupujícího, při realizaci a zúčtovávání Vaší platby a jsou nutné pro to, aby mohlo být zboží řádně dopraveno ke kupujícímu.

V případě právnické osoby je nutné ještě uvést název firmy, IČ, DIČ.  Tyto údaje nám umožňují provádět nezbytné účetní operace, včetně vystavování daňových dokladů a umožňují nám identifikaci platby převodem z účtu na účet. Pokud je shora uvedená adresa odlišná od adresy dodání, je nutné tuto jinou adresu také uvést. Firmy GLS a Top Trans, se kterými spolupracujeme, dodají Vámi objednané zboží na Vámi určenou adresu místa ve sjednaný den.

Abychom Vám ulehčili přihlašování, tak nemusíte při každé nové registraci opětovně uvádět Vaše osobní údaje. Údaje jsou již uloženy v naší databázi, která je přísně chráněna před zneužitím a Vy se přihlašujete už jen přes své přihlašovací jméno a heslo – pokud jste VO zákazník, je Vám automaticky přiděleno Vaše cenové pásmo a v uvedených cenách i objednáváte.

Samozřejmě, pokud si to budete výslovně přát, tak bezprostředně po realizaci nákupu budou na Vaše přání smazána Vaše osobní data a údaje z naší databáze.

Údaje, jako třeba číslo platební karty nebo číslo účtu, které zadáváte při placení, v žádném případě neshromažďujeme a operujeme s nimi jen ve chvíli konkrétní finanční transakce či operace!

Při nakupování v naši internetové prodejně jsou shromažďovány Vaše objednávky. To je nutné například k zajištění dodávek zboží a při reklamacích. Tyto údaje jsou opět ukládány a přísně a bezpečně střeženy v naší databázi.

Používáním a nakupováním prostřednictvím e-shopu souhlasíte se shromažďováním a používáním Vašich údajů a údajů o Vašich nákupech. Pravidla týkající se zacházení s těmito informacemi jsou popsána výše v tomto dokumentu.  

Vaše osobní data jsou důvěrná a jako třetí osobě jsou poskytována jen obchodním partnerům jako jsou například banky nebo společnosti vydávající platební karty a to jen v rámci konkrétní platby či jiné finanční operace.

Kozák Svitavy, s.r.o.- Kozak-svitavy.cz - netfirmy.czDárkové zboží - netfirmy.cz

Nákupní košík

Celková cena:
0,00 Kč s DPH

Info

Doprava vč. dobírky je 119 Kč (platí pro balíky do 40kg).

Při nákupu nad 500,- Kč
je dopravné ZDARMA.

 

Vážení zákazníci, rádi bychom Vás upozornili na to, že zásilky odesílame pouze po ČR!

 

Zboží je možné osobně převzít na prodejně ve Svitavách (Pivovarská 644/1) bez nákladů na dopravu.

Otevírací doba prodejny ve Svitavách

PO - PÁ 8:00 - 17:00

SO 8:00 - 12:00

POZOR PRODEJNA OTEVŘENA I V NĚDĚLI

 10.12.2017 a 17.12.2017

 8:00 - 12:00 

24.12.2017 - 1.1.2018 bude prodejna uzavřena

Rychlý kontakt

Kozák Svitavy, s. r. o.

Tel.: +420 775 880 804
E-mail: odbyt@kozak.cz

Vaše dotazy rádi zodpovíme v pracovní dny od 7:00 do 15:30 hodin.

Jsme i na FB!